News

เกิดอะไรขึ้น! ท่านอ่อง ประกาศตัดความสัมพันธ์กับครอบครัวฝั่งวิวัชรวงศ์มาหลายปีแล้ว

เกิดอะไรขึ้น! ท่านอ่อง ประกาศตัดความสัมพันธ์กับครอบครัวฝั่งวิวัชรวงศ์มาหลายปีแล้ว

 

วันที่ 2 กันายน 2569 ที่ผ่านมา ท่านอ่อง นายแพทย์ จักรีวัชร วิวัชรวงศ์ ได้มีการโพสต์ข้อความผ่านเฟซบุ๊กส่วนตัวที่ Chakriwat Vivacharawongse เป็นภาษาไทยและอังกฤษระบุว่า

ผมขอชี้แจงให้ทราบ ณ ที่นี่ว่า ผมตัดความสัมพันธ์กับครอบครัวฝั่งวิวัชรวงศ์มาหลายปีแล้ว ผมรับทราบว่ามีผู้คนถูกหลอกลวงให้บริจาคเงินเพื่อเป็นค่ารักษาพยาบาลของผมทั้งในอดีตและปัจจุบัน โดยหลงเชื่อว่าเงินเหล่านั้นจะส่งมาถึงผม ผมไม่เคยได้รับเงินแม้แต่บาทเดียวหรือผลประโยชน์ใดๆ จากผู้ที่นำชื่อผมไปอ้างเลยแม้แต่น้อย แม้ในความเป็นจริงผมจะมีปัญหาสุขภาพ แต่ผมไม่เคยมีพฤติกรรมหลอกลวง ไม่เคยโลภครับ

 

ท่านอ่อง" ยัน ตัดขาดจากฝั่งวิวัชรวงศ์มาหลายปีแล้ว ประณามคนอ้างชื่อขอบริจาค

 

 

ผมขอประณามการกระทำเหล่านี้ ซึ่งสร้างความเดือดร้อนให้ทั้งตัวผมและผู้ที่หลงเชื่อ

I would like to clarify to everyone that I have not been involved with the Vivacharawongse family for many years.

I have never accepted financial assistance from anyone who used my name to solicit donations, either in the past or the present.

 

The Journey of Dr. Chakriwat Chakkarawatt

 

 

I am aware that people were deceived into donating money for my medical expenses in the past, believing those funds would reach me. I have never received a single cent or any benefit whatsoever from anyone using my name in the past. While I do have health challenges, I have never acted deceitfully, nor have I ever been greedy.

I strongly condemn these actions, which have caused trouble for both myself and those who were misled.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *